Aankoop sonische boormachine

Geosonda is bijzonder trots om rotosonisch boren toe te voegen aan zijn dienstenpakket.

Na reeds meerdere jaren ervaring te hebben opgebouwd middels huur en partnerships, werd midden oktober onze eerste sonische machine geleverd. Geosonda gelooft zeer sterk in deze nieuwe technologie, vnml. vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de genomen monsters en de snelheid waarmee hoogkwalitatieve pièzometers met diam. 63 mm kunnen worden geplaatst.

De machine is opgebouwd op het Fraste ML chassis en is voorzien van de Eijkelkamp SonicSampdrill SRS boorkop van de allernieuwste generatie. Verder is de machine uitgerust met de innovatieve ManipAll stangen manipulator zodat projecten onder de strengste veiligheidseisen kunnen worden uitgevoerd. De machine is ook uitgerust om in de toekomst Drill ’N CPT (combiantie boren en sonderen voor moeilijke geologische omstandigheden) aan te kunnen bieden.

Meer informatie kan u terugvinden via deze link of door contact te nemen met Erik Hölsher (+32 475 70 59 07- erik.holsher@geosonda.be) of Mick van den Wijngaert (+32 473 29 13 83 – mick.vandenwijngaert@geosonda.be ).

Terug naar overzicht